Skip to content

Digitális adatbázis

A Szent István Társulat Digitális Könyvtára és Archívuma

Kiadónk digitális adatbázisa a Szent István Társulat és történelmi intézményei: a Jó és Olcsó Könyvkiadó Társulat, a Tudományos és Irodalmi Osztály, a Szent István Akadémia, az Élet, a Christianus Kiadó, a Stephaneum Nyomda 1847-től napjainkig terjedő kiadványainak és dokumentumainak teljességre törekvő digitális tárhelye. Az anyagfeldolgozás és a kiadványok digitális közzététele a kezdeti időktől történik, a régebbi és a legújabb kori kiadványokkal folyamatosan, dinamikusan bővül.

Az adatbázis kibővült a Szent István Társulat archívumával is, amelybe levéltári anyagok, közgyűlési jegyzőkönyvek, archív kéziratok és fotók kerülnek feltöltésre.  Az archívumban már elérhető a Társulat egyik legnagyobb és legfigyelemreméltóbb dokumentum-gyűjteménye 16.580 oldalnyi terjedelemben, az Esty Miklós hagyaték.

A felületen előfizetés nélkül is kereshetők a Kiadó kiadványai, megmutatja a találatokat (könyvcímre, kifejezésre stb.), de a könyvek oldalaiba belenézni, olvasgatni, abból szöveget kimásolni csak előfizetés birtokában lehet. Az előfizetés tartalmak letöltésére is lehetőséget biztosít (naponta maximum 50 oldal tölthető le).

Az oldalon regisztrációt követően az alábbi előfizetésekre van mód:

1 nap – 2000 Ft
1 hónap – 5000 Ft
1 év –  9000 Ft
Az oldalon kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség.

Amennyiben átutalással kíván előfizetni, kérjük, írjon levelet a szitadatbazis@stephanus.hu e-mail címre.

ELŐFIZETÉS PLÉBÁNIÁKNAK

Plébániák számára is lehetőséget biztosítunk előfizetésre, amelyet a felhasználói kör meghatározása után, éves előfizetési periódusban, egyéni megállapodás keretében tudunk nyújtani. 

Kérjen ajánlatot a szitadatbazis@stephanus.hu e-mail címen, megadva a plébánia nevét, címét, adószámát, és egy kapcsolattartói telefonszámot.

ELŐFIZETÉS INTÉZMÉNYEKNEK

A hazai felsőoktatás, közgyűjteményi szféra és a nonprofit kutatásban résztvevők számára is lehetőség van digitális adatbázisunkra történő előfizetésre. 

Az előfizetésről érdeklődjön a szitadatbazis@stephanus.hu e-mail címen.


Könyvállományunk az Arcanum digitális adatszolgáltatóval együttműködve a Szakkiadók Társulásának (SZAKTÁRS) adatbázis portálján kapott helyet.