Skip to content

Szent István Könyvklub

A Szent István Könyvklub 1992-ben kezdte meg működését és az új könyvterjesztési forma sokak tetszését elnyerte. Az elmúlt évtizedekben számos változáson ment keresztül, de célkitűzése, hogy összegyűjtse és bemutassa a keresztény könyvkiadók újdonságait, és azokat lehetőség szerint nagy kedvezménnyel az ország minden pontjára eljuttassa, a mai napig változatlan maradt.

Miért legyen a Klubtagunk?

  • Rendszeresen, évente legalább három alkalommal nyomtatott vagy online katalógus formájában tájékoztatjuk a keresztény könyvkiadók újdonságairól.
  • Számos könyvet a bolti árnál 10-20%-kal, esetenként nagyobb kedvezménnyel vásárolhat meg.
  • Időről időre rendkívüli, csak klubtagjainknak járó kedvezményekkel lepjük meg.
  • A klubtagság ingyenes!

Minden újonnan belépő klubtagunknak egyedi klubtagsági számot biztosítunk, amelynek birtokában személyes és online vásárlás esetén egész évben érvényesíthetők a kedvezmények. Katalógusainkat – ha igényt tart rá Klubtagunk – ingyen elküldjük postai úton, ennek azonban feltétele, hogy katalógusonként egy, vagy évente összesen legalább három kiadvány megrendelésre kerüljön. Személyes vásárlás esetén csak a klubtagság igazolásával (klubtagsági szám alapján) tudjuk a kedvezményeket megadni, valamint a vásárlást regisztrálni. Vásárlás/rendelés hiányában egy éve elteltével sajnos már nem áll módunkban postai úton nyomtatott katalógust küldeni, de a Klubtagság természetesen megmarad, ezáltal a kedvezményes vásárlás lehetősége is.

Aktuális katalógusunk bármikor megtekinthető webáruházunkban, a szitkonyvek.hu oldalon.